Σελίδες

Κυριακή 16 Ιουλίου 2023

Χαλάνδρι 2023: Θα μας φάνε οι κατσαρίδες!

 



Τελευταία γίνεται μεγάλη μάχη με τις ιπτάμενες κατσαρίδες(!) στο Χαλάνδρι! Και στα σπίτια, αλλά και στους δρόμους! Και δεν θα σταθώ μόνο σε αυτά τα σημεία, που είναι φυσιολογικό να υπάρχουν, αφού δεν έχει γίνει απολύμανση από τον δήμαρχο Χαλανδρίου.

Ο κόσμος έχει αγανακτήσει και οι φωνές πολλαπλασιάζονται καθημερινά. Η σιχαμάρα και ο κίνδυνος για μολύνσεις και ασθένειες  είναι πλέον στην ημερήσια διάταξη!

Και βέβαια δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από την επιδρομή των τριών  αεροπόρων κατσαριδών και η αίθουσα που γίνονται τα δημοτικά συμβούλια.



Στην συνάντηση που έγινε εκεί της παράταξης «ΑΓΑΠΑΜΕ το ΧΑΛΑΝΔΡΙ», ευτυχώς στο τέλος έκανε την εμφάνισή της κατσαρίδα, που δεν ξέφυγε από την φωτογραφία υποψηφίας δημοτικής συμβούλου και αποθανατίστηκε από το κινητό της!

Κατά τα άλλα (και υπάρχουν πολλά μείον), θέλει πάλι την ψήφο των πολιτών ο νυν  δήμαρχος , για να έλθουν και κροκόδειλοι!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πώς προβλέπουν τον καιρό τα Μερομήνια

  Τα Μερομήνια είναι μία πανάρχαια μέθοδος πρόβλεψης του καιρού. Στην επαρχία οι άνθρωποι για χιλιάδες χρόνια διατήρησαν από γενιά σε γενιά ...