Σελίδες

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Α. Ε. Χαλανδρίου: Θέλει να κλείσει με νίκη την χρονιά! (φωτογραφίες-βίντεο)

 


Τελειώνει το πρωτάθλημα και η Α. Ε. Χαλανδρίου θα δώσει το τελευταίο παιχνίδι της με αντίπαλο τον Άγιο Ιερόθεο, που θα τον φιλοξενήσει στο γήπεδο «Νίκος Πέρκιζα».



Η ομάδα προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του Σταύρου Τζαναβάρα και των βοηθών του, για να είναι προετοιμασμένη για την τελευταία τους νίκη φέτος. Η Α.Ε.Χ. θέλει να κλείσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα νικηφόρα.



Ο πρόεδρος Αλέξης Θανασάς παρακολούθησε την προπόνηση και στο τέλος μίλησε στην κάμερα για την χρονιά που κλείνει και τον στόχο τους για τα επόμενα χρόνια. 


    






Νυν υπέρ πάντων αγών, για τον Απόλλωνα Χαλανδρίου! (βίντεο με δηλώσεις)

 


Σε εντατικούς ρυθμούς προπονείται ο Απόλλων Χαλανδρίου, εν όψει του κρίσιμου αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με αντίπαλο το Ηράκλειο στην έδρα του.  Νίκη και μόνο νίκη θέλει η ομάδα της περιοχής μας, για να έχει ελπίδες για την παραμονή της στην Α΄ κατηγορία.


Μπορούμε να θεωρήσουμε πολύ άδικη την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του Χρήστου Βλάχου.  Η αγωνιστική της παρουσία και η επαγγελματική της  νοοτροπία, δεν μας αφήνει να σκεφτούμε κάτι διαφορετικό.



Βρεθήκαμε στην προπόνηση της  Τετάρτης 17/4/2024 και μιλήσαμε με τον προπονητή της ομάδας Χρήστο Βλάχο, τον ποδοσφαιριστή της ομάδας  Μάνο Κανδεράκη και τον γενικό αρχηγό της ομάδας  Φίλιππο Κοτσάφτη.

Ακολουθούν τα βίντεο.


                                         Χρήστος Βλάχος Προπονητής Απόλλωνα Χαλανδρίου
                                Μάνος Κανδεράκης Ποδοσφαιριστής Απόλλωνα Χαλανδρίου
                                  Φίλιππος Κοτσάφτης Γενικός Αρχηγός Απόλλωνα Χαλανδρίου


Πώς προβλέπουν τον καιρό τα Μερομήνια

  Τα Μερομήνια είναι μία πανάρχαια μέθοδος πρόβλεψης του καιρού. Στην επαρχία οι άνθρωποι για χιλιάδες χρόνια διατήρησαν από γενιά σε γενιά ...