Σελίδες

Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

Το μήνυμα ελήφθη: Θέλουμε καθαρή Ρεματιά!

 

Με πολύ διάθεση σήμερα το πρωί πολίτες του Χαλανδρίου, παρουσιάστηκαν στο κάλεσμα , για να περπατήσουν και να καθαρίσουν την ρεματιά του Χαλανδρίου.

Ατρόμητος Χαλανδρίου : Δεν έφθανε το 2-2 !

 


Δυστυχώς δεν τα κατάφερε ο Ατρόμητος Χαλανδρίου να κατακτήσει την θέση της ανόδου στην Α΄ κατηγορία  Ε .Π. Σ. Αθήνας. Η ομάδα του  Ηλία Μπλάνα δεν μπόρεσε να πάρει την νίκη, στην εκτός έδρας  αναμέτρηση για τον αγώνα μπαράζ με την Κηπούπολη. Έμεινε πίσω στο σκορ με 2-0, αλλά δεν απογοητεύτηκε και έδειξε την αξία της σαν σύνολο! Αντεπιτέθηκε και ισοφάρισε σε 2-2. Σκορ  που δεν ήταν αρκετό να δώσει την άνοδο στην ομάδα της πόλης μας.

Βέβαια γνωρίζουμε όλοι μας, ότι το ρόστερ της ομάδας αποτελείται από νεαρούς παίκτες, που ακόμα είναι μαθητές στο Λύκειο. Αυτό ήταν τροχοπέδη την τελευταία βδομάδα για τον κόουτς της ομάδας, αφού  υπήρχαν διαρροές παικτών στις προπονήσεις και δεν μπόρεσε να «δουλέψει» καλά ο  νεαρός κόουτς.

Εμείς χειροκροτούμε και είμαστε δίπλα στην ομάδα μας , προσδοκώντας κάποια μέρα να πετύχει τον στόχο της.

Για την ιστορία στο 26΄ η Κηπούπολη άνοιξε το σκορ  με τον Τζαρέλλα που εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Κοντρέρα .

Στο 36 έγινε το 2-0 όταν ο Κούτρης με κεφάλια έκανε το 2-0.

Ο Αναγνώστου στο 68΄ μετά από κόρνερ με σουτ έκανε το 2-1.

Ο Ατρόμητος Χαλανδρίου φόρτσαρε , αλλά η ισοφάριση ήρθε στο  93΄ με γκολ του Πατέρα. 

 

Α.Ο. Κηπούπολης :  (Χρήστος Παλλίδης) Γονιδάκης, Μπίσκος, Πανίδης, Λουκάκης (90+4' Βογιατζής),Σαββουλίδης, Χαιδας, Τζαρέλλας, Κούτρης, Μάζης  (74' Αθανασοπουλος), Νένδος, Καλαμοτουσάκης.

Ατρόμητος Χαλανδρίου :  (Ηλίας Μπλάνας) Κοντρέρα, Παππας (46' Καστριώτης), Κατσαρώνης (45' Πατέρας), Αφεντουλίδης, Παπαζογλου (90+1' Αγγελάκης), Αναγνώστου, Μεσούλι, Τουμαζάτος, Σταφυλοπάτης (36' λ.τρ. Φιλιππίδης), Χονδρογιάννης, Ταμπάκος.

 

Αθλητικό Πρόγραμμα TV 02/06/2024

 

ΩΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΚΑΝΑΛΙ

 16:45

Άρης - Παναθηναϊκός AKTOR

ΕΡΤ3

 19:30

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης

COSMOTE SPORT 8 HD

 20:30

Καρσίγιακα - Αναντολού Εφές

COSMOTE SPORT 7 HD

 21:30

Βενέτσια - Κρεμονέζε

 

Novasports Start

 21:45

Βίρτους Μπολόνια - Βενέτσια

COSMOTE SPORT 6 HD

 01:00

NBA TV 2023 - 24

COSMOTE SPORT 7 HD

 03:00

Μπόστον Σέλτικς - Ιντιάνα Πέισερς

COSMOTE SPORT 4 HD

 04:00

NBA TV 2023 - 24

COSMOTE SPORT 7 HD

Πώς προβλέπουν τον καιρό τα Μερομήνια

  Τα Μερομήνια είναι μία πανάρχαια μέθοδος πρόβλεψης του καιρού. Στην επαρχία οι άνθρωποι για χιλιάδες χρόνια διατήρησαν από γενιά σε γενιά ...