Σελίδες

Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Προπονητικό πρόγραμμα στο "Ν. Πέρκιζας" : Τζάμπολ Αγάπης!

 

Tην συνεργασία του με το προπονητικό πρόγραμμα ειδικής καλαθοσφαιρικής αγωγής «Τζάμπολ της Αγάπης» εγκαινιάζει ο Δήμος Χαλανδρίου.  Η δράση αφορά παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού και αποτελεί την πρώτη αντίστοιχη πρωτοβουλία διδασκαλίας στην Ελλάδα.

Ο Δήμος Χαλανδρίου, εγκαινιάζει τη συνεργασία του με το προπονητικό πρόγραμμα Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής – «Τζάμπολ της Αγάπης» για τα παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού, το οποίο αποτελεί το πρώτο πρόγραμμα διδασκαλίας ειδικής καλαθοσφαιρικής  αγωγής στην Ελλάδα.

Σκοπός – στόχος του εκπαιδευτικού αθλητικού προγράμματος, το οποίο διαθέτει την ειδική πιστοποίηση πρωτοβάθμιας κοινωνικής φροντίδας, είναι η συνεκπαίδευση των παιδιών, μέσω του αθλήματος του μπάσκετ, με αλλά παιδιά και η αποδοχή τους εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου.

Η εν  λόγω δράση, θα πραγματοποιηθεί τις  Τετάρτες  5/6 και 12/6, στο κλειστό Γυμναστήριο «Νίκος Πέρκιζας», ώρες 17:00 – 18:15 και τα τμήματα θα δημιουργηθούν με βάση τη

Υπέροχος ο Ατρόμητος Χαλανδρίου, νίκησε και πάει στα μπαράζ για την άνοδο!

 

Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον Ατρόμητο Χαλανδρίου, φάνηκε στο δύσκολο και καθοριστικό παιχνίδι με τον Τριφυλλιακό, όπου η ταξιαρχία του Ηλία Μπλάνα πήρε μια καθαρή νίκη με 3-1.

 

 Η επιτυχία αυτή πήρε μεγάλη αξία, αφού γνωρίζουμε την ποιότητα της ομάδας του Γιώργου Κατσαρού.

 

Ο Τριφυλλιακός θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο 43, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι μετά από σέντρα-σουτ του Βιτζηλαίου.

 

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκει ολοκληρωτικά στην ομάδα της πόλης μας, αφού κατάφερα να εκμεταλλευτεί την υπεροχή της και να με επιθέσεις φαρμάκι να προηγηθεί με 3-0.    

 

ΣΤΟ 56', όταν ο Ταμπάκος μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και σούταρε, ο Βασιλειάδης απέκρουσε ασθενώς και ο Μεσούλι που ακολουθούσε τη φάση με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-0, το υποδέχτηκαν  για ξέφρενους πανηγυρισμούς.

 

Στο  (63') ο Σταφυλοπάτης πέρασε υπέροχη κάθετη πάσα στον Αναγνώστου, εκείνος μπήκε ταχύτατα στην περιοχή και με ιδανικό πλασέ νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 2-0.

 

Το έργο των παικτών του Ατρόμητου  έγινε ακόμη πιο εύκολο!  

 

Στο γκολ στο 75': ο Κατσαρώνης είδε τους αντίπαλους παίκτες να έχουν ανέβει ψηλά, προσπαθώντας να μειώσουν, απομάκρυνε στον κενό χώρο και απέναντι σε μία άμυνα που είχε ανέβει πολύ ψηλά , βρήκε τον Αναγνώστου  κανονική θέση, που εύκολα έκανε το 3-0.

 

Ο Γεωργίου στο 91΄με πολύ ωραίο σουτ μείωσε σε 3-1.

 

Διαιτητές: Κατοίκος, Φωτόπουλος-Τσολακίδης

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛ. (Ηλίας Μπλάνας): Κολαζάς (61' Νάρια), Παππάς, Κατσαρώνης (79' Καστριώτι), Αφεντουλίδης, Παπάζογλου, Αναγνώστου, Μεσούλι, Τουμαζάτος, Σταφυλοπάτης (79' Φιλιππίδης), Χονδρογιάννης, Ταμπάκος

 

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κατσαρός): Βασιλειάδης, Λιάπης (59' Κονταράτος), Τσιάτσιος, Μ. Μαλέλλι, Παρδάλης (78' Αλικάι), Πανταζής (32' λ.τρ. Ζάχαρης), Βιτζηλαίος (78' Κατσαρός), Χάνι, Γεωργίου, Σαντικάι (78' Ι. Μαλέλλι), Πορφυρόπουλος.

 

 

Με συννεφιά και βροχές ξεκινάει η νέα εβδομάδα


 Αναλυτικά      ΕΔΩ

Αθλητικό Πρόγραμμα TV 27/05/2024

 

21:00LIVE

Αλ Γουέχντα - Αλ Χιλάλ

Ποδόσφαιρο - Roshn Saudi League

Cosmote Sport 2 HD

21:00LIVE

Αλ Νασρ - Αλ Ίτιχαντ

Ποδόσφαιρο - Roshn Saudi League

Cosmote Sport 3 HD

21:00LIVE

Αλ Αχλί - Αλ Φάιχα

Ποδόσφαιρο - Roshn Saudi League

Cosmote Sport 7 HD

21:30LIVE

Φορτούνα Ντίσελντορφ - Μπόχουμ

Ποδόσφαιρο - Bundesliga

Novasports Prime

21:45LIVE

Aρμάνι Μιλάνο - Μπρέσια

Μπάσκετ - Lega Basket Serie A

Cosmote Sport 8 HD

03:00LIVE

Ιντιάνα Πέισερς - Μπόστον Σέλτικς

Μπάσκετ - NBA

Cosmote Sport 4 HD

Πώς προβλέπουν τον καιρό τα Μερομήνια

  Τα Μερομήνια είναι μία πανάρχαια μέθοδος πρόβλεψης του καιρού. Στην επαρχία οι άνθρωποι για χιλιάδες χρόνια διατήρησαν από γενιά σε γενιά ...