Σελίδες

Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Τέτοια ώρα, τέτοια έργα ( ψηφοθηρικά)!


 

Σε  4 μήνες θα κληθούν οι πολίτες του Χαλανδρίου να ψηφίσουν και να δώσουν την εντολή στην νέα δημοτική αρχή, να αναλάβει να «φτιάξει» την πόλη μας και να γίνει λειτουργική για όλους τους κατοίκους.

Η νυν δημοτική αρχή, αίφνης θυμήθηκε ότι πρέπει να φτιάξει τις πλατείες ,τους δρόμους και ότι άλλο είναι ικανό να τους δώσει τους ψήφους των πολιτών!



Βλέποντας τις εικόνες των φωτογραφιών που «τράβηξα» ενώ πήγαινα σε γνωστό super market  να ψωνίσω, μου γεννήθηκε η εξής απορία: καλά είναι δυνατόν να κλείνει δεκαετία ως κυβέρνηση της πόλης και τώρα να ξεκινά να κάνει βελτιώσεις των χρόνιων προβλημάτων , που ταλαιπωρούν τους κατοίκους?  



Αλλά αμέσως κατάλαβα, όπως και αυτοί που σχολίασαν βλέποντας τις κόκκινες κορδέλες , ότι είναι προεκλογικά τεχνάσματα, για να πάρει τους ψήφους του κόσμου!

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Η Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 4 Ιουνίου.

 



Σας καλώ φίλες και φίλοι, την Κυριακή να βγείτε από το σπίτι, να διασκεδάσετε με τα παιδία ή τους φίλους σας. Αυτή είναι μια μέρα που έχει ως στόχο να προωθήσει τη χρήση του ποδηλάτου για κάθε ενεργό δημότη.

Μην ξεχνάτε ότι το ποδήλατο είναι ένα μέσο μετακίνησης και μια φιλική κίνηση αγάπης προς όλους γύρω σας. 

Η Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου προσφέρει την ευκαιρία να εξερευνήσουμε το περιβάλλον μας, να απολαύσουμε τη φύση και να συμμετάσχουμε σε κοινωνικές δραστηριότητες. 

Ανεξάρτητα από το αν κάνουμε ποδήλατο, είναι ένα μέσο που συνδυάζει ψυχαγωγία, άσκηση και κοινωνικότητα. 

Ας δώσουμε το παράδειγμα για έναν πιο υγιή και περιβαλλοντικά φιλικό τρόπο ζωής στο Χαλάνδρι.

Γιατί η περιοχή του Χαλανδρίου είναι μία φιλική προς το ποδήλατο περιοχή, που παρέχει ασφαλείς διαδρομές, όμορφα τοπία και ευκαιρίες για αθλητισμό και αναψυχή με τη χρήση του ποδηλάτου. 

Μετακινήσου στην πόλη με ασφάλεια, κάνε πετάλι και ζήσε πράσινα!


Συνεχίζει τις επαφές με τους πολίτες η Κρίστη Αγαπητού!

 

 

Συνεχίζει την επικοινωνία της με τον κόσμο  του Χαλανδρίου και τις γειτονιές του, η υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου Κρίστη Αγαπητού «ΑΓΑΠΑΜΕ το ΧΑΛΑΝΔΡΙ» , με ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης της.

Επισκέφθηκε την Λαϊκή αγορά του κάτω Χαλανδρίου και μίλησε με τους αγοραστές και εμπόρους. Η ανταπόκριση των πολιτών ήταν πολύ θετική, που μίλησαν μαζί τους και έδειξαν ικανοποιημένοι από τις απαντήσεις των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Περισσότερα   ΕΔΩ 

Μεγάλος σύλλογος η Α.Ε. Χαλανδρίου, που "παράγει" ποδοσφαιριστές!


 Ο Αστέρης Καλιαμπάκας έχει μεγαλώσει στο Χαλάνδρι. Η ποδοσφαιρική του αξία και το ξεχωριστό ήθος του, τον βοήθησαν να έχει πολύ καλή παρουσία στα Ελληνικά γήπεδα! 

Διαβάστε   ΕΔΩ     τι δήλωσε! 

Πώς προβλέπουν τον καιρό τα Μερομήνια

  Τα Μερομήνια είναι μία πανάρχαια μέθοδος πρόβλεψης του καιρού. Στην επαρχία οι άνθρωποι για χιλιάδες χρόνια διατήρησαν από γενιά σε γενιά ...