Σελίδες

Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Προπόνηση ανόδου για τον Ατρόμητο Χαλανδρίου!

 


Ο Ατρόμητος Χαλανδρίου, φέτος κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα στην Β΄ κατηγορία και διεκδικεί την άνοδο του στην Α΄ κατηγορία.

Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται υπό τις οδηγίες του Ηλία Μπλάνα, με την ποιότητα των νεαρών παικτών, έχουν φέρει το αποτέλεσμα αυτό.

Η ομάδα του Ατρόμητου θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Γλυφάδας στο γήπεδο της Τερψιθέας, αύριο 13/4/2024 και ώρα 17:00.

Διαιτητές  θα είναι οι Θώμογλου, Σπυρόπουλος και Μπαγιάς.

Στην σημερινή τελευταία προπόνηση , ο κόουτς της ομάδας προετοίμασε κατάλληλα τους παίκτες για το διπλό, που θα τους φέρει πιο κοντά στην άνοδο.

Απών είναι ο Χρήστος Σφακάκης που χειρουργήθηκε στο πόδι, μετά τον τραυματισμό που είχε.  Ο 17χρονος ταλαντούχος παίκτης, ήταν παρών στην προπόνηση, δείγμα του πολύ καλού κλίματος που υπάρχει στην ομάδα.





Να ευχηθούμε καλή ανάρρωση στον Χρήστο Σφακάκη και να επανέλθει σύντομα στην ομάδα του, που η απουσία του είναι αισθητή.

  

Προπονήθηκε η Α.Ε. Χαλανδρίου εν όψει Δόξα Βύρωνα (φωτογραφίες και βίντεο)

 

Δύο στροφές πριν την λήξη του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας  Ε.Π. Σ. Αθήνας  και η Α.Ε. Χαλανδρίου συνεχίζει τις προπονήσεις της με κανονικούς ρυθμούς. Παράλληλα ο προπονητής της ομάδας Σταύρος   Τζαναβάρας, δοκιμάζει και παίκτες από τις ακαδημίες, θέλοντας να τους βάλει σε ρυθμούς της πρώτης ομάδας.


Στην σημερινή προπόνηση εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με την Δόξα Βύρωνα, οι παίκτες της ομάδας φόρτσαραν με σκοπό να είναι πανέτοιμοι για το διπλό!


Η τεχνική ηγεσία της ομάδας  είδε με ικανοποίηση την διάθεση των παικτών της , δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 14/4/2024 και ώρα 17:00 στο γήπεδο
ΒΥΡΩΝΑ ΕΡΓΑΝΗ (Δ. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ)
.

Το διαιτητικό τρίο είναι οι Μπαϊρακτάρης, Κολλιάκος και Αραβίδης 



Πώς προβλέπουν τον καιρό τα Μερομήνια

  Τα Μερομήνια είναι μία πανάρχαια μέθοδος πρόβλεψης του καιρού. Στην επαρχία οι άνθρωποι για χιλιάδες χρόνια διατήρησαν από γενιά σε γενιά ...