Σελίδες

Κυριακή 9 Απριλίου 2023

Δεν πρόσεξε και έχασε το Χαλάνδρι με 0-1 από τον Ηλυσιακό (βίντεο και φωτογραφίες)

 

Δεν κατάφερε να πάρει την νίκη το Χαλάνδρι, αφού μετά από ένα πρώτο μέτριο σε απόδοση πρώτο ημίχρονο, βελτίωσε την αγωνιστικότητα του στο δεύτερο και είχε την ευκαιρία να πετύχει  γκολ με πέναλτι με τον Κατσιούλη , αλλά δεν τα κατάφερε. Στην συνέχεια ο διαιτητής απέβαλε με λάθος απόφαση του απέβαλε τον Κατσιούλη! Με αριθμητική υπεροχή πλέον ο Ηλυσιακός κατάφερε να σημειώσει γκολ και να φύγει νικητής από το Χαλάνδρι.

Το παιχνίδι παρακολούθησε οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Νίκος Σαργκάνης, Κριστόφ Βαζέχα ,ο  προπονητής της προεθνικής ομάδας  Αθήνας Τάσος Δημητρίου, οι προπονητές Γιώργος Καρατζάς, Γιάννης Χλωρός, Νώντας Κουτρουμάνος , Ηλίας Μπλάνας, Γιάννης Ντόκος,  πρόεδροι ομάδων των Αθηνών και πολύ παίκτες.

Δυναμική η παρουσία των Χαλανδραίων στην κερκίδα, με ουσιαστική  βοήθεια στην ομάδα τους. 

Βέβαια δεν μπορούσε να μην ήταν παρόντες και συμπαρασταθούν στην προσπάθεια της Α.Ε. Χαλανδρίου και οι δύο άλλες ομάδες  του Απόλλωνα και Ατρομήτου.

Από τον πολιτικό κόσμο διακρίναμε την υποψήφια Δήμαρχο Χαλανδρίου την κ. Κρίστυ Αγαπητού, με άτομα του συνδυασμού της.

Επίσης παρών ήταν και ο κ. Χάρης Ρώμας , υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου.


Ρεπορτάζ  soccerlive.gr 


Στιγμιότυπα από το παιχνίδι 


















































Κυριακή των Βαΐων

 

Κυριακή των Βαΐων σήμερα και αρκετός κόσμος πήγε στις εκκλησίες. Στο Άγιο Παντελεήμονα στο Χαλάνδρι , λειτουργήθηκαν αρκετοί πιστοί, που με κατάνυξη παρακολούθησαν την θεία λειτουργία και στο τέλος έλαβαν τα βάγια.



Η εκκλησία ενημέρωσε τους πιστούς για τις ώρες που θα λειτουργήσει την Μεγάλη Εβδομάδα.




Πώς προβλέπουν τον καιρό τα Μερομήνια

  Τα Μερομήνια είναι μία πανάρχαια μέθοδος πρόβλεψης του καιρού. Στην επαρχία οι άνθρωποι για χιλιάδες χρόνια διατήρησαν από γενιά σε γενιά ...