Σελίδες

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

Α. Ε. Χαλανδρίου: Πρόκριση με πολλά κέρδη!

 

Πολύ καλή εμφάνιση της Α. Ε. Χαλανδρίου, που συνοδεύτηκε με νίκη-πρόκριση επί της Λαύρας Αργυρούπολης με 2-1.

Το πλέον σημαντικό είναι από τον αγώνα η παρουσία νέων παικτών, που πήραν χρόνο συμμετοχής από τον Νίκο Τζώτζιο και «πέρασαν» τις εξετάσεις!

Μελανό σημείο του αγώνα ο διαιτητής, που ακύρωσε γκολ-πέναλτι του Ντζαβίδα, φτιάχνοντας δικούς του όρους εκτέλεσης της εσχάτης των ποινών!

Για την ιστορία τα γκολ της νίκης πέτυχαν ο Μπράχος με ωραία κεφαλιά στο 43΄ μετά από σέντρα-διαβήτη του Κατσιούλη και του Χαραλάμπους στο 117΄με υποδειγματικό πλασέ, μετά από υπέροχη μπαλιά του Πρίφτη.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει στο 75΄με τον Μαυρόπουλο και πήγε το παιχνίδι στην παράταση.

Διαιτητές: Σ. Νικολάου, Λιαμπότης-Παπαηλίας

 

ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Νίκος Τζώτζιος): Δασκαλάκης, Ολάνης, Γυφτάκης, Βλάμης (98' Ντζαβίδας), Τριανταφυλλίδης, Πεκίνι, Τζέμαρης (73' Κορωναίος), Μπράχος (46' Καφετζόπουλος), Λαζόπουλος (46' Κοντοές), Κατσιούλης (46' Χαραλάμπους), Κανελλόπουλος (34' λ.τρ. Πρίφτι)

 

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Χατζηράπτης): Ζέζας, Φωτουλάκης (64' Μαυρόπουλος), Μυλωνίδης (80' Ζαρίκος), Τσάπαρης, Αλεξίου, Αγγελακόπουλος (115' Λικσκεντάι), Ζαρμακούπης, Καρκάνης, Κοκοβίδης (64' Τσαλίκης), Ηλιόπουλος (46' Γκόρι), Πολυμερόπουλος (64' Πεχλιβανίδης).

 


Πώς προβλέπουν τον καιρό τα Μερομήνια

  Τα Μερομήνια είναι μία πανάρχαια μέθοδος πρόβλεψης του καιρού. Στην επαρχία οι άνθρωποι για χιλιάδες χρόνια διατήρησαν από γενιά σε γενιά ...