Σελίδες

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Θα πάμε στη ζούγκλα με τον Ταρζάν ? Εικόνες χάους! (φωτογραφίες και βίντεο)

 

Πλησιάζει η μέρα για τις δημοτικές εκλογές και αυξάνεται ο «πυρετός» του ψήφου!

Θα σταθώ όμως και θα καυτηριάσω την εικόνα στους δρόμους, που έχουν εξοργίσει τους πολίτες και τους περαστικούς από το Χαλάνδρι.

Είναι αδιανόητο ακόμα και σήμερα, να προσπαθεί η τωρινή διοίκηση να κάνει έργα εντυπωσιασμού-ψηφοθηρίας! Έχουν σκάψει δρόμους που δεν είχαν πρόβλημα προσπέλασης και  αναγκαστικά δημιουργούν πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων! Κλείνουν οι δρόμοι και υπάρχει μεγάλο κομφούζιο. Δρόμοι που ΔΕΝ ήταν απαραίτητο να γίνουν ΤΩΡΑ οι εργασίες!



Ταυτόχρονα με την ανέγερση οικοδομών  κλείνουν και άλλοι δρόμοι, το κυκλοφοριακό γίνεται αμέσως μεγαλύτερο.

Τέλος  υπάρχουν και οι ασυνείδητοι οδηγοί που παρκάρουν όπου θέλουν. Στην οδό Πεντέλης ένας εξ αυτών, δημιούργησε πρόβλημα λεωφορείο γραμμής, που το καθήλωσε για πολύ μεγάλη ώρα δημιουργώντας μεγάλη ουρά μποτιλιαρίσματος, μέχρι το γήπεδο «Νίκος Πέρκιζας», όπως λένε οι πληροφορίες!



Το καθόλου παράξενο είναι, ότι για άλλη μια φορά η δημοτική αρχή απουσιάζει, δεν ελέγχει την κίνηση σε κεντρικούς δρόμους και εμφανίζεται καθυστερημένη η δημοτική αστυνομία(!), για να δώσει κλήση! Αντί να υπάρχουν άτομα εκεί και να ρυθμίζουν την κίνηση!

Ευχόμαστε του χρόνου τέτοια μέρα, με πολύ υγεία και διάθεση, να είμαστε η δημοτική αρχή που ΑΓΑΠΑΜΕ το ΧΑΛΑΝΔΡΙ,  θα νοικοκυρέψει και θα έχει δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ένα Χαλάνδρι που επιθυμούμε όλοι μας!


Γιώργος Θεοδωράκης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

ΑΓΑΠΑΜΕ το ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Υποψήφια Δήμαρχος Κρίστη Αγαπητού




 





Συμμετέχω στην δημιουργία δυνατής Α.Ε. Χαλανδρίου!


 Η Αθλητική ένωση Χαλανδρίου, θέλοντας να ξεκινήσει μια νέα εποχή στα ποδοσφαιρικά χρόνια της ιστορικής παρουσίας της, έχει εκδώσει εισιτήρια διαρκείας.

Εμείς οι φίλοι της ομάδας, θα πρέπει να ενισχύσουμε την προσπάθεια αυτή, αγοράζοντας εισιτήρια.

Πάμε δυνατά για να φτιάξουμε την ομάδα του μέλλοντος, που θα εντυπωσιάσει το Αθηναϊκό ποδόσφαιρο!    

Πώς προβλέπουν τον καιρό τα Μερομήνια

  Τα Μερομήνια είναι μία πανάρχαια μέθοδος πρόβλεψης του καιρού. Στην επαρχία οι άνθρωποι για χιλιάδες χρόνια διατήρησαν από γενιά σε γενιά ...