Σελίδες

Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Παρουσία της Κρίστης Αγαπητού έγινε με επιτυχία η εκδήλωση "από Μάρτη... Καλοκαίρι..." στο ίδρυμα Ζήση! (βίντεο, φωτογραφίες)


 

Με μεγάλη επιτυχία έγινε στην αίθουσα του «Ιδρύματος  Πέτρου Γ. Ζήση» , η παράσταση «Από Μάρτη… καλοκαίρι…». Η αίθουσα ήταν γεμάτη από κόσμο , που χειροκρότησε τους μικρούς και μεγάλους πρωταγωνιστές , που χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς της πατρίδας μας.




Παρούσα στην εκδήλωση ήταν για μια ακόμα φορά η υποψήφια Δήμαρχος του Χαλανδρίου Κρίστη Αγαπητού, με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής της «ΑΓΑΠΑΜΕ το ΧΑΛΑΝΔΡΙ».  



Η Κρίστη Αγαπητού μίλησε στην κάμερα στην κάμερα του «Βόλτα στο Χαλάνδρι»







Με μεγάλη επιτυχία οι περιοδείες της Κρίστης Αγαπητού

 

Συνέχισε την επικοινωνία με τους πολίτες η υποψήφια δήμαρχος Χαλανδρίου Κρίστη Αγαπητού. 

Χθες το πρωί με ομάδα από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης της «ΑΓΑΠΑΜΕ το ΧΑΛΑΝΔΡΙ», επισκέφθηκε τις καφετέριες της πόλης και γνωρίστηκε με τους πολίτες. 

Για άλλη μια φορά η εικόνα της επικοινωνίας με τον κόσμο, ήταν πολύ θετική, αφού το μεγαλύτερο ποσοστό των θαμώνων την γνώριζαν και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην παράταξη της.

Πώς προβλέπουν τον καιρό τα Μερομήνια

  Τα Μερομήνια είναι μία πανάρχαια μέθοδος πρόβλεψης του καιρού. Στην επαρχία οι άνθρωποι για χιλιάδες χρόνια διατήρησαν από γενιά σε γενιά ...