Σελίδες

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Θα αποπερατωθούν τα έργα? (φωτογραφίες και βίντεο)

 

Το βίντεο και οι φωτογραφίες που θα δείτε, είναι στην διασταύρωση Κ. Βάρναλη και Ασπασίας Κανατσούλη. Την περασμένη βδομάδα ξεκίνησαν έργα αποκατάστασης βλάβης της ΔΕΔΔΗΕ και ακόμα δεν περατώθηκαν. Το πρόβλημα είναι ότι δεν φάνηκε συνεργείο σήμερα να συνεχίσουν την αποκατάσταση της ζημιάς.



Θα πρέπει σύντομα οι αρμόδιοι των εργασιών, να τακτοποιήσουν άμεσα το πρόβλημα. Οι μόνιμοι κάτοικοι έχουν το σταθερό πρόβλημα της στάθμευσης, τώρα και με αυτές της εργασίες  υποφέρουν στην κυριολεξία.


Δεν θα πρέπει και ο Δήμος Χαλανδρίου να επιληφθεί του θέματος και να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις επίλυσης του προβλήματος? Ειδάλλως καλό… καλοκαίρι!  





Ανεβαίνει η θερμοκρασία!


 Εβδομάδα με θερμοκρασίες σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά αναμένουν οι μετεωρολόγοι για τη χώρας μας. Τα αριθμητικά και κλιματικά μοντέλα αναδεικνύουν την περίοδο από 17 έως 23 Ιουνίου ως την πιο ζεστή, χωρίς ωστόσο οι προβλεπόμενες ζεστές ημέρες να παραπέμπουν σε επίπεδα καύσωνα, όπως ανέφερε ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, Θοδωρής Κολυδάς, με τον υδράργυρο να παρουσιάζει πτωτική πορεία αργότερα και συγκεκριμένα από 24 έως 30 Ιουνίου 2024.

Πώς προβλέπουν τον καιρό τα Μερομήνια

  Τα Μερομήνια είναι μία πανάρχαια μέθοδος πρόβλεψης του καιρού. Στην επαρχία οι άνθρωποι για χιλιάδες χρόνια διατήρησαν από γενιά σε γενιά ...