Σελίδες

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Α. Ε. Χαλανδρίου: Φορτσάρει για την πρώτη νίκη!

 


Λίγες μέρες πριν την συνάντηση της 2ης αγωνιστικής της Α΄ κατηγορίας Ε.Π .Σ. Αθήνας, η Α. Ε. Χαλανδρίου ετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς για την αναμέτρηση του εκτός έδρας αγώνα με την Δάφνη Π. Φαλήρου. 

Η γηπεδούχος ομάδα ξεκίνησε με νίκη επί του Απόλλωνα Χαλανδρίου εντός έδρας με 2-0 και η ομάδα του Χαλανδρίου με ισοπαλία εντός έδρας 0-0 με την Πεύκη.

Ο προπονητής Λεωνίδας Σμυρνής δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στις προπονήσεις, με τους παίκτες του να είναι σε καλή κατάσταση και δείχνουν ετοιμοπόλεμοι για το παιχνίδι. 



Κακοτεχνία και καθίζηση?

 

Υποχώρηση του δρόμου στην οδό Ασπασίας Κανατσούλη , απέναντι από το μεγαθήριο των 7 ορόφων, που χτίζεται. Μάλιστα μετά από κάποια έργα που έγιναν, έριξαν άσφαλτο για να καλύψουν την τρύπα που υπήρχε, αλλά μάλλον δεν έκαναν καλά την δουλειά τους οι αρμόδιοι. 


Οι κάτοικοι της πολυκατοικίας, έβαλαν μια παλέτα εκεί για να μην παρκάρουν τα οχήματα και να προσέχουν και οι περαστικοί, μην γίνει κάποιο ατύχημα.  

Πώς προβλέπουν τον καιρό τα Μερομήνια

  Τα Μερομήνια είναι μία πανάρχαια μέθοδος πρόβλεψης του καιρού. Στην επαρχία οι άνθρωποι για χιλιάδες χρόνια διατήρησαν από γενιά σε γενιά ...