Σελίδες

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

Α. Ε. Χαλανδρίου: Πρόκριση με πολλά κέρδη!

 

Πολύ καλή εμφάνιση της Α. Ε. Χαλανδρίου, που συνοδεύτηκε με νίκη-πρόκριση επί της Λαύρας Αργυρούπολης με 2-1.

Το πλέον σημαντικό είναι από τον αγώνα η παρουσία νέων παικτών, που πήραν χρόνο συμμετοχής από τον Νίκο Τζώτζιο και «πέρασαν» τις εξετάσεις!

Μελανό σημείο του αγώνα ο διαιτητής, που ακύρωσε γκολ-πέναλτι του Ντζαβίδα, φτιάχνοντας δικούς του όρους εκτέλεσης της εσχάτης των ποινών!

Για την ιστορία τα γκολ της νίκης πέτυχαν ο Μπράχος με ωραία κεφαλιά στο 43΄ μετά από σέντρα-διαβήτη του Κατσιούλη και του Χαραλάμπους στο 117΄με υποδειγματικό πλασέ, μετά από υπέροχη μπαλιά του Πρίφτη.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει στο 75΄με τον Μαυρόπουλο και πήγε το παιχνίδι στην παράταση.

Διαιτητές: Σ. Νικολάου, Λιαμπότης-Παπαηλίας

 

ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Νίκος Τζώτζιος): Δασκαλάκης, Ολάνης, Γυφτάκης, Βλάμης (98' Ντζαβίδας), Τριανταφυλλίδης, Πεκίνι, Τζέμαρης (73' Κορωναίος), Μπράχος (46' Καφετζόπουλος), Λαζόπουλος (46' Κοντοές), Κατσιούλης (46' Χαραλάμπους), Κανελλόπουλος (34' λ.τρ. Πρίφτι)

 

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Χατζηράπτης): Ζέζας, Φωτουλάκης (64' Μαυρόπουλος), Μυλωνίδης (80' Ζαρίκος), Τσάπαρης, Αλεξίου, Αγγελακόπουλος (115' Λικσκεντάι), Ζαρμακούπης, Καρκάνης, Κοκοβίδης (64' Τσαλίκης), Ηλιόπουλος (46' Γκόρι), Πολυμερόπουλος (64' Πεχλιβανίδης).

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πώς προβλέπουν τον καιρό τα Μερομήνια

  Τα Μερομήνια είναι μία πανάρχαια μέθοδος πρόβλεψης του καιρού. Στην επαρχία οι άνθρωποι για χιλιάδες χρόνια διατήρησαν από γενιά σε γενιά ...