Σελίδες

Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

Το μήνυμα ελήφθη: Θέλουμε καθαρή Ρεματιά!

 

Με πολύ διάθεση σήμερα το πρωί πολίτες του Χαλανδρίου, παρουσιάστηκαν στο κάλεσμα , για να περπατήσουν και να καθαρίσουν την ρεματιά του Χαλανδρίου.

Ραντεβού το πρωί στο πάρκο της Φραγκοκλησιάς, από όπου και ξεκίνησε ο καθαρισμός.

Συμμετείχαν  ο Σύλλογος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χαλανδρίου, ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντέλης Χαλανδρίου, το 2ο και 3ο Σύστημα Προσκόπων Χαλανδρίου, Σώμα Ελληνικού οδηγισμού Τοπικό τμήμα Χαλανδρίου, Ένωση Συλλόγων Γονέων και Μαθητών Δήμου Χαλανδρίου

Επίσης παρούσα ήταν και η Κρίστη Αγαπητού, η επικεφαλής της παράταξης «Αγαπάμε το Χαλάνδρι», με μέλη της παράταξης . Η παρουσία της ήταν πολύ θετική, δείχνοντας ότι πρωτοστατεί στις εκδηλώσεις προς όφελος; της πόλης μας. 

Η εκδήλωση έγινε με την αφορμή της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

Ο σκοπός επιτεύχθηκε. Το μήνυμα πέρασε στους πολίτες, που πρέπει να προστατεύσουμε την Ρεματιά και το πράσινο του Δήμου Χαλανδρίου.

Στην κάμερα του «Βόλτα στο Χαλάνδρι», μίλησαν ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χαλανδρίου Χάρης Μαυρουδής και η Κρίστη Αγαπητού, ως επικεφαλής της παράταξης «Αγαπάμε το Χαλάνδρι» και επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο Χαλανδρίου.

Δηλώσεις 




 Φωτορεπορτάζ


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πώς προβλέπουν τον καιρό τα Μερομήνια

  Τα Μερομήνια είναι μία πανάρχαια μέθοδος πρόβλεψης του καιρού. Στην επαρχία οι άνθρωποι για χιλιάδες χρόνια διατήρησαν από γενιά σε γενιά ...