Σελίδες

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

ΤΟ "ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΤΟ ΦΩΣ" ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ!

 


«εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε για το θέμα των Ρομά ,τώρα νίπτουμε τας χείρας μας ,ας αναλάβει η Κεντρική εξουσία και η Περιφέρεια» λέει ο Δήμαρχος κ. Ρούσσος. 


Όχι , κύριε Δήμαρχε!!

ΑΠΟ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ!!! λεει ο Αρχηγός της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης κ.Χάρης Ρώμας και συνεχίζει στην ανάρτησή του στη σελίδα του συνδυασμού: 

Ένας τέτοιος αποδεικνύεται και ο Δήμαρχος Χαλανδρίου φροντίζοντας με την τελευταία του ανάρτηση για ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ την Πέμπτη  30/05/24 το βράδυ, όχι απλά να αρκεστεί στο μοτίβο που έχει λανσάρει τον τελευταίο χρόνο: «εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε για το θέμα των Ρομά ,τώρα νίπτουμε τας χείρας μας ,ας αναλάβει η Κεντρική εξουσία και η Περιφέρεια» ,αλλά να ΧΑΙΔΕΨΕΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ τους άτυχους περίοικους του καταυλισμού υποστηρίζοντας ότι στον πρόσφατο πόλεμο και χαλασμό μεταξύ Ρομά και εκπροσώπων του  νόμου, προσήλθε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος και οι διαμεσολαβήτριες (που πληρώνονται αδρά ποιος ξέρει γιατί άραγε) με σκοπό προφανώς να κατευνάσουν τους μεθυσμένους «φίλους» τους.

 

Η κατάληξη αυτού του «κατευνασμού»  ήταν να καταστραφεί κυριολεκτικά το περιπολικό της αστυνομίας από τον άγριο πετροβολισμό και τα χτυπήματα από λοστάρια και να κινδυνεύσουν όργανα της τάξης, νέα παιδιά που για ένα χιλιάρικο μισθό βάζουν καθημερινά σε κίνδυνο την ζωή τους.

 

Όμως όχι , κύριε Δήμαρχε!

 

Οι Χαλανδραίοι και ειδικά εκείνοι που ζουν κοντά στο νομισματοκοπείο ή στο Πάτημα ξέρουν καλά ΠΟΙΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΕ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΙ.

 

Ξέρουν ποιος είχε μαζέψει όλο τον καταυλισμό για να έχει χειροκροτητές στη κεντρική του ομιλία προεκλογικά.

 

Ξέρουν ποιος προστατεύει τους παρανομούντες δεκαετίες ολόκληρες εις βάρος των νοικοκυραίων που έχουν χάσει την ησυχία τους από τις τόσες παράνομες πράξεις.

 

Και εσχάτως ξέρουν (κάποιοι τουλάχιστον)ποιος ειδοποιεί τα κεντρικά για να κάνουν περιπολίες και εφόδους  οι ομάδες ΔΕΛΤΑ  και οι ΟΠΚΕ (οι οποίες παρεπιπτόντως στην τελευταία αυτή διαταραχή συνέλαβαν 3 ταραξίες).

 

Δεν πιστεύει  κανείς ότι μπορεί να τους ειδοποίησε ο Δήμαρχος ή κάποιος από την παράταξη του γιατί όλοι ξέρουν ότι τα μέλη αυτής της παράταξης και από απόσταση χιλιομέτρου να δουν ένστολο πετάνε φλύκταινες!!!

 

 

Χάρης Ρώμας

Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού & Νεολαίας της Κ.Ε.Δ.Ε.

Αρχηγός της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΤΟ ΦΩΣ»  


Γραφείο τύπου ¨Χαλάνδρι στο Φως"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πώς προβλέπουν τον καιρό τα Μερομήνια

  Τα Μερομήνια είναι μία πανάρχαια μέθοδος πρόβλεψης του καιρού. Στην επαρχία οι άνθρωποι για χιλιάδες χρόνια διατήρησαν από γενιά σε γενιά ...