Σελίδες

Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Αγαπάμε το Χαλάνδρι: Καλή επιτυχία στους μαθητές!

                                  

Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης  "Αγαπάμε το Χαλάνδρι" και επίκουρος καθηγήτρια του ΠΑ.ΠΕΙ. Κρίστη Αγαπητού, ευχήθηκε στους υποψήφιους μαθητές καλή επιτυχία   στις  Πανελλαδικές εξετάσεις που θα δώσουν.  

Σήμερα ξεκινούν οι Πανελλαδικές εξετάσεις. Είναι η πρώτη «μάχη», που θα δώσουν τα παιδιά μας και στο Χαλάνδρι. Δεν είναι όμως η τελευταία. Θα ακολουθήσουν πολλές ακόμη.

Δεν χρειάζεται περίσσιο άγχος, λοιπόν, από κανέναν. Μακάρι, όλα τα παιδιά, αν είναι δυνατόν, να πετύχουν. Όσα δεν τα καταφέρουν όμως πρέπει να γνωρίζουν, ότι η ζωή έχει πολλά μονοπάτια, που μπορούν να οδηγήσουν στην επιτυχία.


Σημασία έχει κυρίως η προσπάθεια, να αγωνίζoνται σκληρά, να έχουν πίστη σε ο’ τι κι’ αν κάνουν. Αν το πράξουν, τότε σίγουρα στο μέλλον θα φτάσουν το στόχο τους.

Όσο μακρινός κι’ αν είναι, όσο δύσκολος κι’ αν φαίνεται. Τα μέλη της παράταξης «Αγαπάμε το Χαλάνδρι» και προσωπικά ευχόμαστε «Καλή Επιτυχία» στις μαθήτριες και στους μαθητές, που θα περάσουν σε λίγες ώρες τις θύρες των εξεταστικών κέντρων.

Και να θυμούνται: «Το ταξίδι στη ζωή μπορεί να αρχίζει σήμερα αλλά θα είναι μακρύ και θα έχουν πολλούς σταθμούς, για να εκπληρώσουν τα όνειρά τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πώς προβλέπουν τον καιρό τα Μερομήνια

  Τα Μερομήνια είναι μία πανάρχαια μέθοδος πρόβλεψης του καιρού. Στην επαρχία οι άνθρωποι για χιλιάδες χρόνια διατήρησαν από γενιά σε γενιά ...