Σελίδες

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Πλήθος πολιτών αποχαιρέτησε τον τον Κώστα Παττακό. (φωτογραφίες και βίντεο)

 

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, για να αποχαιρετήσει τον τέως Δήμαρχο Χαλανδρίου Κώστα Παττακό,  που έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 26 Απριλίου.

Μέσα σε βαθιά συγκίνηση, με πρόσωπα που φαινότανε η λύπη, είπαν το ύστατο αντίο.

Ο Δήμαρχος της πόλης κ. Ρούσσος με δημοτικούς συμβούλους ήταν παρόντες, η κ. Κρίστη Αγαπητού η επικεφαλής της παράταξης «Αγαπάμε το Χαλάνδρι», ο κ. Χάρης Ρώμας ο επικεφαλής του «Χαλάνδρι στο Φως» , η κ. Λούλα  Καρατζά , ο κ. Μάνος  Κρανίδης ,το δημοτικό προεδρείο με την κ. Τάνια Καραγιάννη, την κ.  Νίκη Παπαγιαννάκη και τον κ. Κώστα Αγγελή.





Επίσης τίμησε τον εκλιπόντα με την παρουσία του ο τέως  υπουργός του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρης Ρέππας όπου στο τέλος μίλησε για τον Κώστα Παττακό.



 Παρόντες επίσης ήταν  ο κ. Νίκος Παπανδρέου, ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος, ο κ. Κώστας Λαλιώτης, ο τέως Δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Γιώργος Κουράσης  και ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης.


 

















Με λόγια που συγκίνησαν τους παραβρισκόμενους, ήταν ο επικήδειος που εκφώνησε ο γιος του εκλιπόντα Μιχάλης.

Ο Δήμαρχος κ.  Ρούσσος αποχαιρέτησε τον τέως Δήμαρχο στο τέλος με επικήδειο λόγο.

Κάτω από έντονα χειροκροτήματα και ήχους της πατρικής Κρητικής γης του πρώην δημάρχου, η σωρός μεταφέρθηκε, στη συνέχεια, στο Κοιμητήριο Χαλανδρίου για την ταφή του Κώστα Παττακού.





Βίντεο 

Σίμος Ρούσσος Δήμαρχος Χαλανδρίου 


Δημήτρης Ρέππας Τέως Υπουργός ΠΑΣΟΚ
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πώς προβλέπουν τον καιρό τα Μερομήνια

  Τα Μερομήνια είναι μία πανάρχαια μέθοδος πρόβλεψης του καιρού. Στην επαρχία οι άνθρωποι για χιλιάδες χρόνια διατήρησαν από γενιά σε γενιά ...