Σελίδες

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Με επιτυχία έγινε η κοπή της πίτας του Συλλόγου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας του Χαλανδρίου (Φωτογραφίες και Βίντεο)

 

Το περασμένο Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, ο Σύλλογος Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χαλανδρίου, έκοψε την πίτα του  στο Κέντρο Νεότητος Χαλανδρίου.

Η εκδήλωση της κοπής πίτας χαρακτηρίζεται με επιτυχία, αφού υπήρχαν αρκετοί πολίτες που ήταν παρόντες.

Επίσης παρόντες ήταν ο δήμαρχος κ. Σίμος Ρούσσος , αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι της διοικούσας δημοτικής αρχής.

Παρούσα ήταν η επικεφαλής της παράταξης «ΑΓΑΠΑΜΕ το ΧΑΛΑΝΔΡΙ» και αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κρίστη Αγαπητού, με μέλη της παράταξης της.

Επίσης από την παράταξη «Χαλάνδρι στο Φως» που επικεφαλής είναι ο κ. Χάρης Ρώμας, παρούσες ήταν οι κ. κ. Βούλα Ζορμπά και η γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκη Παπαγιαννάκη.

Ο πρόεδρος  του Συλλόγου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας και αντιδήμαρχος κ.  Χάρης Μαυρουδής, μίλησε για ο νόημα της ύπαρξης στου συλλόγου, αναφερόμενος σε δραστηριότητες του παρελθόντος και βέβαια για την συνέχεια.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν η πρόεδρος προστασίας ρεματιάς κ. Μαρίνα Σμαραγδή, που ήταν και η τυχερή κερδίζοντας την λίρα της Βασιλόπιτας, η  κ. Κρίστη Αγαπητού, η κ. Βούλα Ζορμπά εκπροσωπώντας τον κ. Χάρη Ρώμα, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού κ. Μαυραγάνης Αλέξιος, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.  Τάνια Καραγιάννη.

Το «Βόλτα Στο Χαλάνδρι» εύχεται καλή χρονιά και δίνει ιδιαίτερη σημασία στις δραστηριότητες του Εθελοντών Χαλανδρίου, τονίζοντας ότι όλοι οι πολίτες έχουμε την υποχρέωση της συνεργασίας με τους αρμοδίους φορείς της πόλης, έτσι ώστε η πόλη μας να είναι πάντα λειτουργική και ανθρώπινη για όλους.

Φωτογραφίες από την κοπή της πίτας.
























Βίντεο :













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πώς προβλέπουν τον καιρό τα Μερομήνια

  Τα Μερομήνια είναι μία πανάρχαια μέθοδος πρόβλεψης του καιρού. Στην επαρχία οι άνθρωποι για χιλιάδες χρόνια διατήρησαν από γενιά σε γενιά ...