Σελίδες

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

Άμεση λύση στο πρόβλημα της στάθμευσης! (φωτογραφίες)

 

Ο  κ. Σίμος Ρούσσος πήρε το χρίσμα από τους πολίτες για να διοικήσει την πόλη του Χαλανδρίου, για τα επόμενα 5 χρόνια. Σεβαστή η δημοκρατική απόφαση της ψήφου, αλλά όμως θα πρέπει και ο ίδιος να υλοποιήσει αυτά που υποσχέθηκε στους πολίτες.

Το  «Βόλτα στο Χαλάνδρι»  έχει εντοπίσει εικόνες που δυσκολεύουν την ποιότητα της ζωής των κατοίκων. Και ειδικά στο κέντρο της πόλης, όπου υπάρχει πυκνοκατοίκηση και πολύ μεγάλο πρόβλημα της στάθμευσης και διέλευσης των περαστικών οχημάτων.



Μεγάλο κομφούζιο, μεγάλο αλαλούμ και βέβαια μεγάλος εκνευρισμός  και… διαπληκτισμοί μεταξύ αυτών που θέλουν να σταθμεύσουν!

Πρέπει άμεσα να τακτοποιηθεί η εξυπηρέτηση των μονίμων κατοίκων, όσον αφορά την στάθμευση.  Να επανέλθει σύντομα η ταμπέλα, που θα γράφει : ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ  ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ!



Υπάρχει  το ερώτημα : και αυτοί που θα έλθουν για επαγγελματικά ραντεβού και για καφέ  ή ψώνια τι θα κάνουν?  Υπάρχουν τα  ιδιωτικά πάρκινγκ , μέχρι να τακτοποιηθεί το πρόβλημα από τον κ. Ρούσσο, που έχει υποσχεθεί για όλο τον κόσμο!



Κλείνοντας ας το δούνε με ιδιαίτερη σοβαρότητα οι αρμόδιοι αυτό το μεγάλο πρόβλημα (που υπάρχει έντονο  και σε άλλους δήμους, αλλά δεν μας ενδιαφέρει) και ας είναι ελαστικοί με τους μόνιμους κατοίκους (που ζητούν ποιότητα ζωής), όσον αφορά την στάθμευση… Υπάρχει τρόπος αν επιθυμούν να βοηθήσουν…



Οι φωτογραφίες είναι σε δρόμο κοντά στην πλατεία Δούρου, όπου βλέπεται την στάθμευση οχημάτων (διπλή πάνω σε στροφή! ) , όχι μονίμων κατοίκων !


Ευτυχώς που υπάρχει συνεργασία μεταξύ των πολιτών και επιτρέπουν σε συγκατοίκους της πολυκατοικίας τους, να παρκάρουν μπροστά στο πάρκινγκ τους!!! (προσωπική εμπειρία!)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πώς προβλέπουν τον καιρό τα Μερομήνια

  Τα Μερομήνια είναι μία πανάρχαια μέθοδος πρόβλεψης του καιρού. Στην επαρχία οι άνθρωποι για χιλιάδες χρόνια διατήρησαν από γενιά σε γενιά ...