Σελίδες

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023

Το Χαλάνδρι θέλει αλλαγή! Θέλει Κρίστη Αγαπητού!

 


Διαβάζοντας το ρεπορτάζ   https://athenea.gr/aftodioikisi/23701_enose-to-chalandri-i-agapitou-o-kosmos-thelei-tin-allagi.html , διαπίστωσα τελικά πως η επιλογή μου να συμπορευτώ με την παράταξη «ΑΓΑΠΑΜΕ το ΧΑΛΑΝΔΡΙ» , με δικαιώνει όσον αφορά τα θέλω μου για την  γενική ανάπτυξη της πόλης που ζούμε.

  Πιστεύω ότι η Κρίστη Αγαπητού είναι ο άνθρωπος εκείνος που μπορεί να οδηγήσει στην "επομένη μέρα" το Χαλάνδρι με τις σκέψεις, τις ιδέες και την διάθεσή της.

Μετά από δύο περιόδους κυβέρνησης  του νυν δήμαρχου,  η πόλη του Χαλανδρίου δεν έχει αλλάξει εικόνα, όσον αφορά την πρόοδο και την ευημερία των πολιτών. Στα χρόνια αυτά, θα έπρεπε η υπάρχουσα δημοτική αρχή, να είχε τακτοποιήσει το 90% των προβλημάτων που υπάρχουν και όχι να θέλει στο «παρά πέντε» να δείχνει την διάθεση δουλειάς (!) για την τακτοποίηση του «θέλω»  των πολιτών, προσδοκώντας την  ψήφο τους. 



Νομίζω και ο πλέον αδαής, άσχετος και μη ενδιαφερόμενος πολίτης , να το έχει καταλάβει.

Θέλει την αλλαγή ο πολίτης του Χαλανδρίου! Θέλει να αισθάνεται ωραία και να απολαμβάνει την πόλη του!  

Δεν θέλει να βγαίνει στους δρόμους και να αισθάνεται την ανάγκη , να διαμαρτυρηθεί, να φωνάξει , αισθανόμενος να πνίγεται.

Για όλα αυτά και επειδή «ΑΓΑΠΑΜΕ το ΧΑΛΑΝΔΡΙ» , ο κόσμος δείχνει την προτίμησή  του στην Κρίστη Αγαπητού και ζητάει την αλλαγή!

Σας περιμένουνε στις 8 Οκτωβρίου και όλοι μαζί να φτιάξουμε το Χαλάνδρι που επιθυμούμε!

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πώς προβλέπουν τον καιρό τα Μερομήνια

  Τα Μερομήνια είναι μία πανάρχαια μέθοδος πρόβλεψης του καιρού. Στην επαρχία οι άνθρωποι για χιλιάδες χρόνια διατήρησαν από γενιά σε γενιά ...