Σελίδες

Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Κυκλοφοριακή ζούγκλα! (φωτογραφίες)

 

Αυτή η κατάσταση που επικρατεί στην συμβολή Κώστα Βάρναλη και Ασπασίας Κανατσούλη (πρώην Μαυροκορδάτου) με την κίνηση των οχημάτων, δεν μπορεί να την ανεχτεί ο ανθρώπινος νους!



Τρίτη, Πέμπτη και  Παρασκευή το απόγευμα ,αλλά και Σάββατο πρωί η κατάσταση είναι αφόρητη! Η Ασπασίας Κανατσούλη , οδηγεί τα οχήματα προς την Πεντέλης, που έχουν πορεία την Αγία Παρασκευή και τις γύρω περιοχές, ή στρίβουν αριστερά για τα Βριλήσσια και Πεντέλη.





Με το δεδομένο ότι δεν υπάρχουν φανάρια στην έξοδο για την Πεντέλης  και με την  συνάντηση οχημάτων  που κατηφορίζουν και βέβαια που ανηφορίζουν, δημιουργείται κυκλοφοριακό κομφούζιο και μπλοκάρονται όλα τα οχήματα!



Μεγάλη καθυστέρηση στον προορισμό τους και μεγάλος εκνευρισμός! Το χειρότερο είναι για τους μόνιμους κατοίκους, που δεν θα βρουν μέρος να παρκάρουν τα οχήματα τους, γιατί η κίνηση της αγοράς είναι μεγάλη και οι επισκέπτες που θέλουν να αφήσουν τα οχήματά τους, πιάνουν τον χώρο των μόνιμων κατοίκων!



Λύση υπάρχει για όλα αυτά τα προβλήματα, αλλά γιατί δεν έχουν τακτοποιηθεί και ταλαιπωρούν τους κατοίκους τα τελευταία χρόνια?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πώς προβλέπουν τον καιρό τα Μερομήνια

  Τα Μερομήνια είναι μία πανάρχαια μέθοδος πρόβλεψης του καιρού. Στην επαρχία οι άνθρωποι για χιλιάδες χρόνια διατήρησαν από γενιά σε γενιά ...